“Een dag met een gouden randje.”

- DagjeYoga -

DagjeYoga is de naam van de eendaagse yoga retreats die ik sinds 2017 organiseer. Een DagjeYoga is voor iedereen die geïnteresseerd is in yoga en er graag een dagje tussenuit wil.

Tijdens een DagjeYoga neem je een dag voor jezelf. Je stapt een dag uit de drukte en komt helemaal rust. Ervaar een aantal verschillende yogalessen en geniet van een heerlijke vegan lunch en optionele wandeling.

Kom lekker alleen, met z’n tweeën, of ‘doe’ een DagjeYoga met een groep vrienden/vriendinnen of collega’s. Een DagjeYoga is geschikt voor beginners en gevorderden, mannen en vrouwen.

Programma

Vanaf 10:00 uur ben je welkom, we starten om 10:30 uur en tegen 16:30 uur ronden we af. De ochtend begint met een toegankelijke dynamische yogales om het lichaam op te warmen en soepel te maken, daarna staat er een heerlijke veganistische lunch voor je klaar en in de middag is er een Rest & Restore yogasessie die afgesloten wordt met Yoga Nidra (‘slaapyoga’).

Data

2020
Zaterdag 3 oktober, Soest (nog 2 plekjes!)
Zaterdag 7 november, Amersfoort

2021
Zaterdag 20 maart, Amersfoort
Zondag 4 juli, ntb
Zaterdag 11 september, Amersfoort
Zondag 21 november, ntb

Locaties

Prijzen

2020:

  • DagjeYoga in Soest: €95,00 p.p. incl. lunch en btw
  • DagjeYoga in Amersfoort: €85,00 p.p. incl. lunch en btw

2021:

  • DagjeYoga in Amersfoort: €90,00 p.p. incl. lunch en btw
Aanmelden voor een Dagje Yoga

Volg DagjeYoga op facebook

BELANRIJK

Heb je niet eerder aan yoga gedaan, heb je gezondheidsklachten, of twijfel je om welke reden dan ook of je er goed aan doet om met yoga te beginnen? Laat je alsjeblieft van tevoren adviseren door jouw huisarts of specialist.