“Een dag met een gouden randje.”

- DagjeYoga -

DagjeYoga is de naam van de eendaagse yoga retreats die ik sinds 2017 organiseer. Een DagjeYoga is een mini yogaretreat voor iedereen die geïnteresseerd is in yoga en er graag een dagje tussenuit wil.

Tijdens een DagjeYoga neem je een dag voor jezelf. Je stapt een dag uit de drukte en komt helemaal rust. Ervaar een aantal verschillende yogalessen en geniet van een heerlijke vegan lunch en optionele wandeling.

Een DagjeYoga is geschikt voor beginners en gevorderden, mannen en vrouwen.

Programma

Vanaf 10:00 uur ben je welkom, we starten om 10:30 uur en tegen 16:30 uur ronden we af. De dag begint met een ontspannen, mindful check-in en een toegankelijke dynamische yogales om het lichaam op te warmen en soepel te maken. Daarna staat er een heerlijke veganistische lunch voor je klaar en in de middag is er een Rest & Restore yogasessie die afgesloten wordt met Yoga Nidra (‘slaapyoga’).

Data

2023
Zaterdag 23 september, Soest (= vol)

2024
Zaterdag 8 juni, Soest

Locatie

Prijs

2023:
•  €105,00 p.p. incl. lunch & lekkers (incl.btw)

2024:
•  €115,00 p.p. incl. luch en lekkers (incl. btw)

Aanmelden voor een Dagje Yoga

Volg DagjeYoga op facebook

BELANGRIJK

Heb je niet eerder aan yoga gedaan, heb je gezondheidsklachten, of twijfel je om welke reden dan ook of je er goed aan doet om met yoga te beginnen? Laat je alsjeblieft van tevoren adviseren door jouw huisarts of specialist.